Set za vezenje: sve što trebaš za početak imaš na jednom mjestu!

Znam puno baka koje bi se oduševile da čuju da im unuke njeguju ovu staru vještinu, vjerojatno je i tvoja jedna od njih. 🙂

Meni je prvi set za vezenje koji sam dobila na poklon bio prava mala prekretnica u ovom hobiju – naučila sam sve korake u izradi veza, a znatiželja za ovo suvremeno vezenje mi je narasla do svemira. Pratim bezbroj Instagram profila vezilja, spremna sam dati 9 funti na Embroidery love časopis, kao i na hrpu skica za vezenje koje sejvam po Etsyju, da mogu vezla bih 0-24, fotkala za Instagram, tražila nove ideje i tako u krug.

Zamišljala sam kako ću jednoga dana napraviti svoj set za vezenje kako bih što lakše “nagovorila” i druge da probaju ovaj hobi o kojem postaneš ovisan samo dok gledaš YT tutoriale.

Kako je ova 2020. sve samo ne obična, odlučila sam da taj “jedan dan” bude još ove godine.

A ti u ovoj neočekivano dinamičnoj 2020. na popis dobrih stvari još stigneš staviti i novi hobi. 🙂

Moj prvi set za vezenje
holiday limited edition

Set se sastoji od niza sitnica koje su ti potrebne za početak, a dolazi u kutiji koja će ti kasnije dobro doći za pospremanje svih embroidery alata ili ako poklon-kutija ako nekome odlučiš pokloniti svoj rad 🙂

Zašto bi uopće netko kupovao set za vezenje? Za početak, možeš pokloniti sebi ili nekome novi opuštajući hobi. Ako te zanima vezenje, ovo je najjednostavniji način za započeti bez da trošiš vrijeme i obilaziš dućane, a zatim tražiš skice i YT tutoriale za krenuti.

Pipremila sam ti detaljne upute za izvesti blagdanski vijenac

Što ćeš naučiti & dobiti iz ovog seta?

  • Cijeli proces izrade jednog veza u kolutu
  • Prenositi skicu na tkaninu
  • Završiti vez u kolutu
  • Izraditi ružicu od konca na tkanini
  • Zrnčani bod, jednostruki lančanac (poznatiji kao Lazy Daisy pa ćemo tako zvati od sada na dalje), rascijepljeni bod i francuski bod
  • Hobi za cijeli život
  • Milijun i jednu ideju za poklone za najdraže 🙂

Popis stvari iz seta za vezenje

Detaljne upute za vezenje blagdanskog vijenca
Nakon narudžbe na tvoj e-mail će stići detaljne upute u kojima je korak po korak objašnjen proces izrade jednog veza u kolutu, i to od precrtavanja skice na tkaninu preko vezenja do zatvaranja koluta. Na kraju uputa čeka te još nekoliko blagdanskih skica za vezenje koje možeš izraditi koristeći konac koji se nalazi u setu.
Bonus sadržaj koji sam ti pripremila u uputama:
– savjeti za izradu svog Instagram portfolija
– popis zanimljivih i korisnih Instagram profila, web stranica i literatura o vezenju

Ljubica konci u pet boja
Ljubica konci su vjerojatno najbolji konci na koje ćeš naići na našem tržištu. U setu se nalazi pet boja, a od svake boje će ti nakon vezenja blagdanskog vijenca ostati dovoljno konca za još nekoliko projekata. 🙂

Kolut
U setu se nalazi kolut od bambusa koji je sastavni dio ovog hobija – pričvršćivanjem tkanine u kolut lako ćeš izvesti što god ti padne na pamet, bilo to na žutici, jastučnici ili bilo kojem debljem materijalu koji odlučiš ukrasiti vezom.

Naravno, možeš ukrašavati i majice, no savjetujem ti da za početak izbjegavaš materijale s elastinom ili da ispod postaviš neki deblji materijal kako bi vez izgledao što urednije.

Tkanina & skica za vezenje & indigo papir
Pomoću indigo papira precrtavaš skicu na tkaninu. Ovaj indigo papir moći ćeš koristiti još puno puta. Imaš i dva komada žutice za slučaj da želiš napraviti više radova & osmisliti nešto svoje.

Iglice & navodilica konca
U setu se nalaze dvije iglice za vezenje, jedna veća i jedna manja. Za početak ti savjetujem korištenje veće iglice jer je rukovanje njome puno spretnije. Ova mala navodilica konca će ti bez sumnje postati najbolja prijateljica jer će uspješno eliminirati ono “mučenje” s uvlačenjem konca kroz nemoguće uzak prostor u iglici.

Etiketica i naljepnice Handmade with love & filc
Kada završiš svoj vez, kolut sa stražnje strane zatvaraš pomoću filca (sve o tome pronaći ćeš u uputama). Prije samog zatvaranja, na filc možeš pričvrstiti i svoju etiketicu. Ovdje su također i naljepnice Handmade with love ako svoj rad odlučiš umotati & pokloniti nekome. 🙂

Sve što ti je poterbno za početak vezenja + skica & detaljne upute u PDF formatu

CIJENA: 250 kuna
PROMO CIJENA*: 230 kuna & besplatna poštarina

Promo cijena s besplatnom poštarinom vrijedi do 31. prosinca 2020. godine.

Kako naručiti set?

Možeš ga naručiti odmah putem kontakt obrasca ili mog Instagram profila @kaizbajke.embroidery.

A onda ti još samo trebaju dekica, topli čaj & lampice i uživanje u ostatku 2020. može započeti! 🙂 ❤

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: